Chocola #1

Er was eens een meisje. Ze heette Stella. Stella wilde heel graag een chocolade winkeltje beginnen. Maar ja, vindt maar eens een goed plekje voor een chocoladewinkeltje. Stella zocht en zocht en opeens.. kwam ze een piepklein winkeltje tegen. Het winkeltje zat in een klein straatje. Er stonden veel bomen en aan het eind van de straat stroomde een klein riviertje. Over dat riviertje liep een bruggetje en zo kon je naar het park lopen. Dit was de perfecte plek voor het chocolade winkeltje. Stella knapte het winkeltje helemaal zelf op. Ze verfde en ze timmerde. Ook maakte ze van hout een barretje voor het raam, kocht een tafeltje met een paar stoeltjes en begon met het maken van…chocola. Ze maakte chocolade muffins, chocolade taart, chocolade koekjes en nog veel meer. Al snel kwamen er heel veel mensen naar het winkeltje en elke dag waren de taartjes, muffins en koekjes uitverkocht.

Alle mensen waren heel blij met Stella en haar chocolade winkeltje. Alleen sommige mensen waren ook boos op Stella. De buurman bijvoorbeeld, van de borden winkel. Hij kwam elke dag in het chocolade winkeltje, maar at veel te veel chocola en was daardoor binnen 2 weken heel dik geworden. Zo dik, dat hij bijna niet meer door de deur van zijn borden winkel paste. Stella had daar geen last van. Want Stella, die fietste heel veel en kon elke dag net zoveel chocola eten als ze maar wilde.

-Einde-

Geef een reactie